Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un altre equip italià s’uneix a la lluita per Guedes

Per Alex Alfaro · 02 Juliol, 2022

Serà quasi impossible que la Roma arribe als 40 milions d’euros que el València demana des del començament del mercat de fitxatges per la venda de Guedes. Per tant, el club es veu obligat a buscar altres estratègies perquè existeix quasi obligació de vendre al portugués. No hi ha una altra opció de quadrar els comptes si no és amb l’eixida del qual fins ara havia sigut el fitxatge més car de la història del club. No obstant això, el club arriba tard, ja que la intenció que tenien a nivell econòmic era poder vendre alguns jugadors abans del 30 de juny, alguna cosa que no ocorrerà.


Segons ha informat el periodista Roberto Ferriol, el València continua demanant 40 milions per Guedes, i per tant es tractarà de treballar en que el futbolista isca traspassat a algun equip d’Anglaterra. Els diners es troba ahí, i és que és el païs que més diners ha desemborsat aquest mercat amb 456,66 milions d’euros.

La Premier League, pendent de Guedes

No obstant això, la Roma no és l’únic equip que podria preparar una oferta per Gonçalo Guedes per a tractar de fitxar-lo. En Anglaterra també hi ha dos equips interessats en ell. Segons va avançar Hèctor Gómez, estos dos equips són el Leeds United i el Wolverhampton.

A la Premier League hi ha més ingressos i els clubs tenen més capacitat econòmica per a fitxar. Per este motiu, Peter Lim podria estar esperant una oferta de major magnitud des de la lliga anglesa. Pel que respecta al Leeds United, l’equip en el qual juga Rodrigo Moreno es va salvar en l’última jornada de lliga. Este any, tot fa indicar que eixirà la seua estrela, Raphinha. Per esta raó, Gonçalo Guedes és una bona opció com a substitut del brasiler. Però de moment, tot queda en interés i no ha arribat cap oferta.

Altre equip italià es suma a la lluita

Com va informar Tribuna Deportiva fa uns mesos, la Juventus va ser un dels equips que es va interessar per Guedes. I segons afig Carlos Bosch, en el cas que la Juventus aconseguira vendre a futbolistes com De Light, intentaria el fitxatge de Guedes. Des de fa ja temps coneix que les condicions del València són els 40 milions. La juve sempre ha tingut al portugués com a primera opció, però al no tindre suficients diners han apostat per opcions com Di María.