ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un altre acomiadament d’un entrenador en LaLiga

Per Alex Alfaro · 26 Novembre, 2023

Paco López no seguirà al capdavant del Granada. El Granada acaba de fer oficial la decisió. L’última derrota davant l’Alabés ha sigut el detonant després de ser ratificat durant l’aturada com el tècnic triat per a donar la volta a la situació de l’equip. Però la imatge a Vitòria i la sensació de resignació de l’equip i del mateix Paco han sigut claus perquè el club haja pres aquesta difícil decisió.

La necessitat de canviar la dinàmica comença a ser urgent amb l’equip en descens i només set punts, a més d’una única victòria allà per agost. A més d’uns números defensius paupèrrims: 33 gols encaixats en 14 partits i ni una sola porteria a zero. El club va avaluar la situació de l’equip, però sobretot, les sensacions han sigut claus en la decisió.

El tècnic uruguaià, Alexander Medina, tindria ja signat el seu nou contracte amb el Granada, segons va avançar Relevo. El preparador no té experiència a Europa com a entrenador, encara que sí com a jugador després de passar per Cadis i Racing de Ferrol.