Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un agent italià important revela els equips que quasi fitxen a Cavani

Per Alex Alfaro · 20 Desembre, 2022

Cavani va tornar fa poc més d’una setmana als entrenaments a les ordres de Gennaro Gattuso. A priori, el seu turmell està responent bé i sembla que l’uruguaià tindrà una bona segona volta sense contratemps. Marco Somella, agent molt important a Itàlia, va parlar per a Tuttomercato web on va analitzar com es va moure Edinson Cavani al llarg de l’últim mercat.

La realitat és que va cridar molt l’atenció el seu fitxatge perquè tenia propostes molt millors a nivell esportiu i a nivell econòmic. No obstant això, el seu entorn i especialment la figura de Gonzalo de los Santos va aconseguir convéncer-li que València era el millor destí possible per a un jugador com ell. D’esta manera va rebutjar a la Reial Societat, Niça i Vila-real que ho van intentar fins al final.

L’agent, que és membre de la família d’Edinson, ha explicat que en cap moment de les negociacions va arribar una oferta del Boca Júniors, com es va parlar durant l’estiu. No obstant això, sí que van arribar interessos reals del Borussia Dormund i la Juventus.

“El Matador és un amic de la família. Este estiu hi havia la possibilitat de portar-lo al Borussia Dortmund. I al gener per tercera vegada li vaig portar a la Juventus. A diferència de Milik, que sempre ha tingut feblesa pels colors blanc-i-negres, Cavani sempre ha pensat en el Nàpols i els napolitans. Este estiu podria haver anat al Borussia. Però va preferir la calor del València”