ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ja té alternatives a Yangel Herrera

Per Miguel Fernández · 15 Agost, 2020

El fitxatge de Yangel Herrera ha entrat en un escenari complicat. La impossibilitat de fer un buit en la plantilla a un extracomunitari sense l’arribada del passaport de Gabriel Paulista (esperen obtindre’l prompte) o l’eixida d’algun dels extracomunitaris (el propi Paulista, Maxi Gómez o Kangin Lee) ha encés els dubtes en el jugador veneçolà. I en tot aquest garbull organitzatiu ha aparegut el Granada CF, club que disputa competició europea i en el qual Yangel ha rendit a un molt bon nivell en aquest últim curs.

Al jugador la idea de tornar a l’entitat nassarita és una opció que li sedueix, més encara amb les intencions dels granadins de convertir-lo en una peça molt més fonamental en l’aventura europea dels de Diego Martínez, però tampoc descarta l’opció del València CF, que continua sent una possibilitat atractiva per al jugador.

No obstant això, el club de Mestalla es prepara per a qualsevol escenari. És per això que, segons informa Superdeporte, ja existeix una alternativa clara a Yangel Herrera en la planificació esportiva de l’entitat. El seu nom no ha transcendit, però tot apunta al fet que seria un futbolista amb unes característiques similars a les del veneçolà, que hui dia està una mica més lluny del València CF.