ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València CF pregunta per Nacho Fernández

Per Miguel Fernández · 17 Agost, 2020

Continuen eixint noms vinculats amb el València CF. La necessitat de reforçar la defensa després de l’eixida de Garay, més enllà del que ocórrega amb noms com Diakhaby o Mangala, provoca que sorgisquen jugadors per a apuntalar l’eix de la saga. El que més ha sonat en aquestes setmanes ha sigut Diogo Leite, però la seua arribada sembla que s’ha refredat de moment per la falta de liquiditat del club. Ara el que sona amb força és Nacho Fernández, defensa del Reial Madrid que podria buscar una eixida del club blanc per a trobar un equip on sentir-se més important.

Nacho té 30 anys i contracte fins a 2022, però els blancs podrien deixar-li marxar per un preu que rondara els 10 milions d’euros. Segons el diari portugués A Bola, el València i el Benfica estarien al capdavant per a fer-se amb els serveis del jugador, que gràcies a la seua polivalència també pot actuar en qualsevol dels dos laterals.

Les lesions i la poca confiança que ha donat Zidane al jugador ha provocat que haja participat solament en 10 partits aquest últim curs, la qual cosa motivaria la decisió de Nacho d’abandonar el Reial Madrid en aquest mercat estival.