ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF confia en tindre prompte el passaport de Gabriel

Per Miguel Fernández · 06 Agost, 2020

La inusual situació del Covid-19 també ha provocat una metamorfosi al mercat estival de fixatges, que ha començat en aquest mes d´agost i continuarà en moviment fins octubre. En el cas del València la regeneració que vol realitzar per al pròxim curs provoca que el temps aprete, i una de les qüestions que centra l´atenció de la secretaria tècnica és la nacionalització de Gabriel Paulista com a espanyol.

El València CF, hui per hui, compta amb tres jugadors extracomunitaris: Maxi Gómez, Kangin Lee i el propi Gabriel, que ja ha superat totes les proves lingüístiques i tots els tràmits pertinents per aconseguir el passaport. Per tant, només queda l´últim pas, com és la validació per part de l´administració, que s´ha retardat com a conseqüència de l´Estat d´Alarma i les preocupacions sanitàries de l´administració pública.

El València CF necessita aquest tràmit per poder tancar l´arribada de Yangel Herrera, que està pendent de l´OK del club valencianista per oficialitzar la seua incorporació a Mestalla. No obstant això, segons informa el diari Superdeporte, tant el club com el propi jugador creuen que en les próximes setmanes es va a accelerar el procés i confien en comptar amb la nacionalitat, com a molt tard, per al tancament del mercat estival.