+  SOCIAL  

Totes les parts es citen a la vesprada per a la firma

Per Blanquinegres · 24 Octubre, 2014

Els homes de confiança de Peter Lim ja es troben a la capital d’Espanya. Kim Koh va viatjar ahir de vesprada per tal de reunir-se junt a Lay Hoon, qui ja es trobava a Madrid. I este matí ha sigut Amadeo Salvo qui ha viatjat a la capital d’Espanya

 

Divendres, 24 d’octubre del 2014. Finalment, les tres parts implicades: Bankia, Meriton i la Fundació es reuniran conjuntament esta vesprada de divendres per signar tots els papers de l’operació de compravenda i refinanciació a partir de les 17 hores. Per part de la Fundació ja esta clar qui seran els encarregats de posar la seua signatura als contractes, Belda i Zaragosí. A més, este matí ha sigut el president del València, Amadeo Salvo, qui ha viatjat a la capital d’Espanya.

Si esta vesprada hi ha “fumata blanquinegra”, Peter Lim farà demà de vesprada acte de presència a la seua llotja privada situada a l’estadi de Mestalla.

El procés de venda del València CF ja agonitzava pels seus 4 costats. Després de dos dies endarrerint-se en la firma dels contractes, pareix que hui divendres està marcat pels serveis jurídics de totes les parts com el dia final. El motiu del retràs, es l’ambigüitat jurídica que hi ha a les clàusules dels contractes a l’hora de traduir-les del castellà a l’anglés.

La bonança, la prosperitat, l’estabilitat i un bon futur per al València CF de la mà del senyor Peter Lim, està a unes signatures d’uns papers. Tant de bo eixa història puga començar hui.