ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Una llegenda del València compra el Benidorm

Per Alex Alfaro · 24 Març, 2023

El Racing Club de Futbol Benidorm té nou amo: David Villa. Els actuals propietaris de l’entitat, encapçalats per l’actual president de la junta directiva, José Santiago López, han acceptat l’oferta de la companyia DV7 Group, propietat del ‘Guaje’, per a cedir la titularitat de les accions i el control total de la gestió a l’empresa del màxim golejador històric de la Roja.

L’operació, que serà presentada aquest dimarts 28 de març en l’edifici Intempo de la capital turística, suposa un recolzament per a un equip que baralla per eixir de Preferent i per tornar a ocupar l’espai històric del qual va gaudir abans de 2017.

David Villa, clavat de ple en el negoci del futbol base amb acadèmies de formació de jugadors a Nova York, Tòquio, Sant Diego (Califòrnia), República Dominicana, Puerto Rico i també Madrid, aplicarà la seua metodologia de desenvolupament en el CF Benidorm per a, a mitjà termini i amb una inversió molt optimitzada, aconseguir que el primer equip s’acoste el més possible al futbol professional sense posar-se un mínim de temporades per a aconseguir-lo.

La companyia de David Villa implementarà el mateix mètode de treball que ja funciona amb èxit en totes les seues altres activitats futbolístiques per a reestructurar la pedrera del conjunt benidormense amb seu en l’estadi Guillermo Amor, amb una capacitat per a 9.000 espectadors.