ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà convocat en la primera llista de Luis de la Fuente

Per Alex Alfaro · 17 Març, 2023

Apleguen els primers partits d’Espanya després de caure en huitens de final en el Mundial de Qatar 2022 i després de l’eixida de Luis Enrique, serà De la Fuente qui prendrà les regnes de la Selecció . Ara mateix s’ha fet publica la seua primera llista de convocats per als partits contra Noruega i Escòcia, tal i com estava previst.

El nou seleccionador espanyol, Luis de la Fuente, acaba de rebel·lar els noms del jugadors convocats per als primers partits de la selecció des de la Sala d’actes de la Ciutat Esportiva de Las Rozas. A les 12.30 hores, després de la roda de premsa de Santi Dénia, seleccionador sub 21, De la Fuente atendrà a tots els mitjans convocats.

Entre els jugadors espanyols citats en la primera llista del nou seleccionador per a competir en l’Eurocopa, es troba el lateral esquerre valencianista, José Luís Gayà. Després d’haver abandonat el mundial de Qatar 2022 per una lessió, Gayà torna a tenir una nova oportunitat de jugar i competir de nou a la selecció espanyola.

Guillamón, per altre costat, no ha entrat en la convocatòria.

Espanya jugarà el seu primer partit per a la classificació de l’Eurocopa 2024 contra Noruega el dissabte 25 de març a les 20.45, el següent partit serà contra Escòcia el dimarts 28 de març.

Luis de la Fuente publica la seua primera convocatòria