ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby torna amb el grup i Paulista no s’entrena

Per Miguel Fernández · 22 Septembre, 2020

A les 10:30 hores ha arrancat el segon entrenament de la setmana per als de Javi Gracia, que s’enfrontaran a l’Osca el dissabte a les 16 hores. Un partit on el tècnic navarrés tindrà un bon mal de cap per construir una defensa on no deixen de produir-se problemes. No obstant això, pareix que Gracia té un xicotet respir amb la tornada de Diakhaby, que ahir es va retirar de l’entrenament per molèsties al peu, i podrà ser utilitzat per fer parella de centrals amb Hugo Guillamón, l’altre dels defensors centrals disponibles.

El que no ha ixit al camp, i pareix que no ho farà en les pròximes setmanes, és Gabriel Paulista. El brasiler, que ha jugat tocat les dues primeres jornades, es va sotmetre ahir a proves mèdiques i, encara que pel moment no hi ha cap comunicació oficial del club, tot indica que serà baixa segura per a jugar davant l’Osca.

Tampoc entrenen amb el grup Soler, Mangala, Cillessen i Cheryshev. Aquest últim seguix sense recuperar-se de les molèsties a l’abductor que el van apartar del viatge a Vigo per jugar davant el RC Celta.