ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Queralt demana temps a l’Ajuntament per fer una oferta a Peter Lim

Per Javi Richart · 02 Octubre, 2023

El regidor de Grans Projectes, José Marí Olano, s’ha reunit aquest dilluns amb Juan Martín Queralt, representant de la plataforma De Torino a Mestalla. A l’eixida de l’encontre, Queralt ha deixat diverses conclusions respecte al Nou Mestalla i la possible venda de Peter Lim.

“Jo li he fet una proposta a la qual ell m’ha respost que prenia bona nota i que depenia de l’Ajuntament. Té una doble cara: La primera és que no es restablisquen negociacions directes amb el senyor Lim. La segona és que ens done un marge temporal perquè un grup de gent, que fa temps que està treballant, per veure si es pot unir al valencianisme i fer una oferta a Meriton. És el temps necessari perquè eixe valencianisme comence a pensar que s’ha de fer un esforç econòmic per recuperar el València”, ha explicat Queralt.

A més a més, la cara visible de la plataforma De Torino a Mestalla ha destacat que José Marí Olano li ha insistit que acabar l’estadi és un objectiu municipal. A més a més, Queralt ha exigit garanties: “S’exigiran tota mena de garanties com la conclusió del Poliesportiu de Benicalap, que l’estadi siga de primer nivell, que es redistribuïsquen i profunditzen totes les garanties, entenent tota seguretat bancària de que quan es comence l’estadi s’acabarà”.

D’altra banda, Queralt entén que Lim vol traure benefici econòmic d’aquesta operació: “Entenem que la urgència de Lim en signar el conveni té una finalitat molt clara, que és obtenir un benefici econòmic important. Ell podria haver acabat l’estadi fa anys, i no ho ha fet”.