ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF i Jorge Mendes escolten ofertes per Maxi Gómez

Per Miguel Fernández · 27 Agost, 2020

El gruix de la plantilla del València CF continua exposada al mercat. Encara que alguns jugadors siguen considerats pel club com una aposta per al futur, la veritat és que quasi cap futbolista té ara mateix el cartell d’intransferible. Els problemes econòmics del club, que l’han portat a tindre dificultats per a poder costejar les fitxes dels integrants de la primera plantilla, provoca que qualsevol oferta o interés que arribe a les oficines de Mestalla siga escoltat amb deteniment. I, fins i tot, que el propi club encarregue a intermediaris que busquen propostes interessants per alguns dels seus futbolistes, com és el cas de l’uruguaià Maxi Gómez.

Segons informa el diari Las Provincias, Meriton Hòldings hauria encarregat a Jorge Mendes que escoltara ofertes pel davanter de 24 anys, que va arribar el passat estiu al club de Mestalla en una operació fixada en un valor de 30 milions amb l’arribada de Santi Mina a Vigo i la cessió de Jorge Sáenz. Maxi Gómez ha disputat aquesta temporada 43 partits amb la samarreta ché, anotant 10 gols i repartint quatre assistències. Les seues xifres, encara que no han sigut excel·lents, es situen lluny del pobre rendiment d’altres companys. No obstant això, és un dels futbolistes amb major valor de la plantilla, i això és un reclam per a Peter Lim i les seues pretensions de fer la major caixa possible.

L’objectiu és traspassar-lo per unes xifres que superen els 50 milions d’euros. Alguns clubs de la Premier League, com el Manchester United, tenen al davanter en un lloc destacat a la seua agenda, encara que l’únic club que de moment ha dirigit un interés formal a l’entorn del jugador ha sigut el FC Barcelona, que treballa en un substitut de Luis Suárez, al que busquen una eixida a contrarellotge. No obstant això, el club català també té grans dificultats econòmiques i no pareix estar disposat a realitzar una inversió tan elevada per un futbolista que no té el cartell de davanter referent a Europa, com si ocorre en el cas de Lautaro.