ACTUALITAT  

Llorente parla sobre les intencions de Peter Lim en el València CF

Per Alejandro Fernandez · 27 Març, 2023

Manuel Llorente, president del València des de 2009 fins a 2013, ha concedit una entrevista als micròfons de la Cadena Ser i ha parlat sobre el Nou Mestalla, Peter Lim i la possible venda, un fitxatge que va estar a punt de produir-se, Amadeo Salvo i la venda del club a Peter Lim.
L’ÚNICA SOLUCIÓ POSSIBLE PASSAVA PER LA VENDA A PETER LIM?

No, hi havia més ofertes per a comprar. El València en aquell moment tenia un deute molt assumible. Érem quarts o cinquens, havíem baixat el deute en 200 milions,però no tenia cap necessitat com a societat de vendre’s. La Generalitat volia resoldre el tema de l’aval i l’alcaldessa en el seu moment volia que li acabaren el camp i això va fer que es canviara una direcció”.

CERBERUS, MILLOR PROPOSTA QUE PETER LIM

Bankia tenia un altre comprador que per a mi era molt millor que Lim. Cerberus, després de l’operació immobiliària, retornava les accions a la societat valenciana”.

POSSIBLE VENDA DE PETER LIM

Crec que Lim, en algun moment, es plantejarà vendre el club. Presumeix en determinats cercles de ser l’amo del València però només li dona seriosos problemes econòmics. El Sevilla té 240 milions i nosaltres 90 per a afrontar les despeses sense comptar el deute. Ací fa falta diners i economia per a estar a dalt i fer un gran equip. Cal comprar jugadors bons i estar damunt d’ells. No tinc constància que vulga vendre el club. En l’Atlètic de Madrid-València en el Metrpolitano em van dir que segueix sense voler vendre. Hui no vol, però potser demà sí”.

NOU MESTALLA

Li vaig dir a l’alcaldessa que si esperava un parell d’anys el camp l’acabem. L’alcaldessa volia que s’acabara el camp de manera immediata i li vaig dir que abans calia reduir més el deute. Ací va arrancar el canvi amb Aurelio, Barona,…”.

IAGO ASPAS VA ESTAR PROP DE SIGNAR PEL VALÈNCIA

“Teníem signat a Iago Aspas per 10M (3 al comptat, 3 a terminis i 3 finançats per Doyen. Braulio havia parlat amb la seua mare diverses vegades; però va arribar Amadeo Salvo, vaig parlar amb ell i em va dir que no ho volien”.

DOLGUT PER LA SITUACIÓ DEL CLUB

Clar que estic dolgut. VCF ha passat de ser el tercer equip d’Espanya a lluitar pel descens. Si no haguera dimitit la pressió mediàtica hauria sigut enorme”.

LA SEUA DIMISSIÓ COM A PRESIDENT DEL CLUB

Jo vaig parlar amb el president Fabra i em va preguntar per què havia dimitit. Jo li vaig dir que li preguntara al seu vicepresident Ciscar. Em feia olor allò i vaig marxar. Ho tenien tot preparat. Si no em vaig jo ens haurien tirat a tots en la següent Junta General. La política havia decidit alliberar-se de l’aval com fora”.

AURELIO I SALVO

“Aurelio va dir que mai més el València CF estaria a 20 punts del Madrid. Nosaltres teníem tot acordat i fet amb Aspes per 10M. Li ho vaig dir fora de perill i no li va interessar. Aurelio i Salvo parlaven que Lim es faria càrrec del deute del València. I això no era veritat. El València es va vendre molt malament. Si tu embenes s’han d’establir compromisos vinculants. Ni jo ni ningú que només pensara en el València hauria venut llegint el contracte”.

 

 

 

Hola