ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió de Lim sobre Peter Federico

Per Blanquinegres · 19 Abril, 2024

L’opinió de la direcció esportiva i del cos tècnic era clara fins i tot abans que debutara a Mestalla. Peter Federico va arribar a València amb un salari molt baix i amb una opció de compra de 2 milions pel 50% dels drets molt assumible fins i tot per a un club amb l’economia de València. En les últimes setmanes Layhoon, presidenta del València, va enviar un informe a Singapur on en l’apartat esportiu demanava autorització per a diferents renovacions i poder executar l’opció de compra de Peter Federico.

Tal com ha informat el diari AS, ja hi ha “ok” de Singapur i el València podrà quedar-se en propietat a Peter Federico si finalment Baraja acaba de donar una resposta definitiva a l’operació. Encara hi ha temps per a prendre la decisió ja que els terminis es podrien estirar fins el mes vinent de juny. Baraja vol veure la seua evolució en la recta final de la temporada.

No tindrà el mateix futur els altres dos cedits. La idea que té ara mateix el València és no seguir per a la pròxima temporada ni amb Amallah ni amb Yaremchuk. Els dos per motius diferents. El primer per rendiment i el segon perquè el seu salari seria inassumible en el cas de tornar a sol·licitar una decisió, i el Brujas voldrà fer caixa amb una compra.