ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia prendrà hui la seua decisió final

Per Miguel Fernández · 07 Octubre, 2020

El futur de Javi Gracia segueix en l’aire, almenys fins demà. Encara que des del club indiquen que la trobada entre l’entrenador i Murthy solament ha sigut “una reunió més de treball”, la realitat és molt diferent a la versió que Meriton transmet. L’entorn de Gracia qualifica la trobada com “positiva”, però també informen que la decisió final del tècnic navarrés encara no està presa.

Les pròximes hores seran claus per a Javi Gracia, que realitzarà algunes crides i consultes més abans de dur a terme una resolució definitiva sobre el seu futur. Una de les condicions que l’entrenador tenia era parlar directament amb Peter Lim, però l’entorn de Gràcia indica que això no ha sigut possible. No obstant això, el debat amb Anil i la resta d’empleats directes de Meriton no ha espentat definitivament a Gracia a la dimissió irrevocable.

Però les versions, a hores d’ara, són diferents. Des del club asseguren que Javi Gracia continuarà sent entrenador del València CF i que demà dirigirà la sessió d’entrenament, cosa que no ha ocorregut hui. No obstant això, la realitat no oferix, pel moment, una clausura final, perquè Javi Gracia vol prendre’s el seu temps abans de decidir què fer, ja que la sensació d’engany i decepció continua sent molt gran en el preparador navarrés.