Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

ÚLTIMA HORA: Es filtra el possible nou equipament del València C.F

Per Blanquinegres · 21 Gener, 2023

Si bé encara estem al mes gener, comença el període de filtracions referent a la futura samarreta del València C.F de la temporada 2023/2024. Encara que este és un tema habitual al mes de juliol on s’aplega a l’extrem de que fins i tot algunes empreses comencen a comercialitzar les samarretes abans que siguen oficials. A 21 de gener ja tenim el model que pot ser candidat a vestir la samarreta del València la pròxima temporada.

Davey, també conegut a través de les seues xarxes socials com @m21original en Twitter, ha publicat durant el matí de hui un model que té totes les paperetes de ser la samarreta que utilitzaran els futbolites del València. Es tracta d’una font de màxima credibilitat i que sol encertar en este tipus de filtracions.

El model destaca pels detalls en daurat i amb un coll que recorda molt a la samarreta de Luanvi que va vestir el València en la temporada 1999 / 2000. A més, els colors i tonalitats de la samarreta coincideixen completament amb les filtrades anteriorment pel portal Footy Headlines.