ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Entren a robar a casa de Kluivert i colpegen a la seua dona

Per Blanquinegres · 25 Maig, 2023

Tres encaputxats van assaltar amb violència en la nit del dimecres el xalet de Justin Kluivert en una urbanització de Bétera i van colpejar a la parella del jugador holandés, segons ha informat Plaza Deportiva. Kluivert estava a Mallorca, concentrat amb el València CF, per al partit que aquesta nit disputarà l’equip de Mestalla.

Els assaltants van amenaçar i van colpejar a la parella del jugador per a intimidar-la i es van emportar rellotges, joies i roba per un valor aproximat de 160.000 euros.

El robatori violent va ser molt ràpid. Els lladres van esperar que la parella de Kluivert tornara al seu domicili després de passejar al seu gos i en eixe moment van procedir al robatori, colant-se en la propietat. L’alarma perimetral de l’habitatge no estava connectada, la qual cosa va facilitar l’atracament.

Els tres individus encaputxats, als quals la víctima va descriure com a homes que es van dirigir a ella amb accent anglés van accedir a l’habitatge a través del jardí. Una vegada a l’interior, van amenaçar a la núvia del jugador, a la qual li van propinar un colp, perquè els diguera on guardava les coses de valor. En tot just dos minuts es van emportar el que els va interessar i van abandonar l’habitatge amb el botí.

La víctima va patir ferides lleus, encara que l’esglai va ser de consideració. La Guàrdia Civil i les patrulles de seguretat de la urbanització van acudir a la crida de socors que va realitzar la dona quan els assaltants van eixir fugint.

És probable que els assaltants conegueren els hàbits de la parella, com l’horari nocturn per a traure a passejar al gos, i que el futbolista estava fora amb motiu del partit de Mallorca. Es dona la circumstància que la parella viu sola.