La millor informació del ValènciaCF en valencià

A la venda les 1.529 entrades per a la final no adquirides pels abonats
,

A la venda les 1.529 entrades per a la final no adquirides pels abonats

COMPARTIR

728-90

Les localitats, les no adquirides pels abonats agraciats, NOMÉS podran ser comprades fins a esgotar-se pels abonats amb un mínim de 5 anys d’antiguitat i que van assistir a 23 dels primers 26 partits oficials a Mestalla i que no van resultar agraciats en els dos sortejos realitzats
El col·lectiu dels abonats que va participar en el primer sorteig d’entrades per a la final de Copa (almenys 5 anys d’antiguitat i amb assistència a un mínim de 23 dels 26 primers partits oficials a Mestalla) tindrà una nova oportunitat per a aconseguir la seua localitat. El València CF els dóna la possibilitat exclusiva d’adquirir una de les entrades finalment no adquirides pels abonats que van resultar seleccionats en els sortejos 1 i 2. Així, entre dilluns que ve 6 de maig, des de les 10 hores, i el dimarts 7 de maig a les 23.59 hores o fi d’existències, es posa a la venda de manera online les 1.529 entrades per a la final de Copa que no han sigut adquirides pels abonats que van ser agraciats en tots dos sortejos.

Solament els ‘ABONATS NO AGRACIATS EN ELS SORTEJOS 1 i 2’ que compleixen un mínim de 5 anys d’antiguitat i que en l’actual temporada van assistir a 23 dels primers 26 partits oficials jugats pel València CF a Mestalla en la present temporada són els que poden optar a comprar una d’aquestes últimes entrades disponibles. Gràcies a tots per la vostra fidelitat! Aquesta serà la tercera oportunitat per als abonats més fidels que complien els dos criteris per a comprar una entrada per a la final.