ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’equip italià que vol a Javi Guerra per al mercat d’hivern

Per Blanquinegres · 07 Desembre, 2023

Els joves de l’Acadèmia del Valencia han cridat l’atenció dels grans clubs europeus des de la seua irrupció a LaLiga. En un moment complicat en què l’equip troba dificultats per reforçar-se en cada finestra de fitxatges degut a l’escassa inversió de Peter Lim, Baraja ha hagut de recórrer als jugadors formats a Paterna per construir un conjunt competitiu i mantenir-se a la Primera Divisió.

Javi Guerra s’ha confirmat com un dels diamants de LaLiga 2023-2024, i la seua imatge ja s’ha estés per tota Europa. El jugador de l’Acadèmia va ser un dels triats per a conformar l’”equip del Mes” per davall de 21 anys de les cinc grans lligues europees al setembre. El futbolista ha brillat a LaLiga, marcant tres gols i donant una assistència, col·laborant en la novena posició de l’equip i allunyant-lo de la zona de descens.

Davant l’amenaça de la seua possible venda, el director esportiu del València CF, Miguel Ángel Corona, va explicar que els plans amb el jove futbolista són clars“Som plenament conscients que tenim un jugador amb un enorme potencial de futur i amb capacitat per a rendir a un bon nivell ara. No està en els nostres plans vendre-ho a cap club”, va sentenciar. Javi Guerra continua sumant galons, el club va decidir signar la seua renovació oficial fins a 2027 amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

En el mes de noviembre la Gazzetta dello Sport ja va avisar del possibe interés de la Juventus en Javi Guerra. Ara, el nom de Javi Guerra ha tornat a apareier en una informació on explica que la seua incorporació en el mercat d´hivern podria ser complicada però que el “projecte plurianual de la Juve podria estimular-li”. Segons afirma el prestigiós mitjà de comunicació italià, el preu des del que parteixen és el e 25M. No obstant, segons reflexa la informació del prestigiós diari italià, el València el taxa en una xifra propera als 40M.