Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El filial de Miguel Ángel Angulo tanca la renovació de esta joia amb molt de futur

Per Alex Alfaro · 24 Gener, 2023

Destí Mestalla. Eixe és l’objectiu de qualsevol futbolista valencianista. Somiar amb jugar en el primer equip i, a més, a Mestalla. Un camí que comença forjant-se en l’Acadèmia VCF. I eixe és el propòsit pel qual treballa diàriament César Tárrega. El jugador valencià del VCF Mestalla ja va debutar amb el València CF en l’eliminatòria de la passada Copa del Rei davant el CD Utrillas. Un dia que mai oblidarà. Però Tárrega no es conforma amb això i per això, amplia la seua vinculació amb el València CF. “Tot el que significa este escut per a mi és una cosa inexplicable“, afirma el jugar de la pedrera valencianista

“Des de la família sempre s’ha viscut molt este escut. Estic extremadament feliç. A més, hui és un dia especial també pel meu avi. Un home que vivia molt el valencianisme, que anava sempre a Mestalla i que tenia sempre l’abonament”, indica Tárrega.

La posició de defensa central, la contundència, el número 4 i el sentiment pel València Club de Futbol. Característiques i valors que comparteixen Ricardo Arias i César Tárrega. Dos futbolistes que senten, des de xicotets, el significat de poder pertànyer a este gran Club.

 

I així ho ha anat demostrant, César Tárrega s’ha convertit en un dels pilars fonamentals per a Miguel Ángel Angulo. La seua enorme solidesa i seguretat defensiva, sumat a un gran rendiment, li van donar l’oportunitat en 2021 de poder debutar amb el primer equip en l’eliminatòria de Copa del Rei davant el CD Utrillas. Sens dubte, un dia que no oblidarà mai. Encara que, el jugador de la pedrera valencianista no es conforma amb això: vol triomfar en el club de la seua vida: el València Club de Futbol.