ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

En Portugal donen per fet el traspàs de Leite al VCF

Per Miguel Fernández · 04 Agost, 2020

Continuen eixint noms vinculats al València CF, que afronta en el mercat estival que hui s´obri una regeneració completa a la plantilla valencianista. Un dels últims és Diogo Leite. El futbolista del Porto FC és un dels jugadors millor posicionats en l´agenda de la direcció esportiva per tal de reforçar el centre de la defensa i, segons afirma la premsa portuguesa, el jugador de 21 anys estaria molt prop de tancar el seu traspàs al conjunt de la capital del Túria.

Les informacions del diari A Bola, i de les quals s´ha fet ressò El Desmarque, afirmen que l´arribada del portugués podria quedar tancada en les pròximes hores. Aquesta noticia es publica hores després de què es coneguera les intencions del València CF de repescar a Jorge Sáenz, al qual encara li restava un any de cessió al RC Celta, i incorporar-lo a la pretemporada que començarà el proper 10 d´agost.

El club de Mestalla necessita d´efectius per a la defensa. Després de la controvertida eixida de Garay, que acabava contracte el 30 de juny, i la poca confiança esportiva que han oferit Mouctar Diakhaby i Eliaquim Mangala en aquesta temporada, només Gabriel Paulista pareix tindre garantida la seua continuidad com a figura més destacada en la parcela defensiva del nou VCF de Javi Gracia.