ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

ÚLTIMA HORA de les lesions de Gayà, Lino i Marcos André

Per Alex Alfaro · 21 Febrer, 2023

El València té ara mateix la infermeria completament saturada precisament en el pitjor moment de la temporada. Jose Luís Gayà, ara mateix al costat de Cavani la baixa més preocupant, no ha entrenat en el dia de hui i no se li espera fins dins de tres setmanes. Durant el dia de demà se li realitzaran proves mèdiques, si el seu turmell ho permet, per a conéixer la duració exacta de la lesió. Segons ha informat el periòdic Superdeporte, les sensacions de Gayà són pitjors que de la lesió en el turmell que va tindre en el Mundial.

D’altra banda, Marcos André tampoc ha pogut entrenar en el dia de hui i ha anat a passar revisió mèdica després que acabara el partit amb molèsties en el turmell. Unes molèsties que porta arrossegant durant gran part de la temporada. Cal recordar que Marcos André té dos dits de la mà trencats.

La millor notícia la porta Samuel Lino, que a pesar que es va retirar a vestuaris amb molèsties després de la primera part. No obstant això, des del club s’afirma que no té cap problema i que està en perfectes condicions per al partit del dissabte.