La millor informació del ValènciaCF en valencià

ÚLTIMA HORA de l’arribada d’Arthur Melo
,

ÚLTIMA HORA de l’arribada d’Arthur Melo

COMPARTIR

Durant les últimes hores s’ha calfat l’arribada d’Arthur Melo. Sense anar més lluny, durant el dia ahir DAZN Itàlia va assegurar que Arthur es troba molt prop del València. No obstant això, continuen havent-hi detalls per tancar i no hi ha ni molt menys un acord tancat.

A més, durant este matí el periodista Héctor Gómez ha informat que les postures es troben molt pròximes entre clubs i es podria tancar durant els pròxims dies.

No obstant això, el València confia en poder vendre a diversos jugadors de la plantilla. Per este motiu, des del club treballen en diferents opcions per a reforçar l’equip. Ara mateix, la posició més necessària per a Gennaro Gattuso és la de migcampista. Per això, el València treballa en el mercat. Una de les prioritats de l’entrenador italià és Arthur Melo. 

Arthur vol jugar en el València

Després de no entrar en els plans de la Juventus, Arthur confia en poder recuperar el seu millor nivell i així poder anar convocat al Mundial del mes de novembre. Per la part que li correspon al València, Arthur és el futbolista que vol Gattuso per al migcamp. El València està treballant en la negociació. 

De fet, segons va informar ahir el periodista italià Marco Conterio, Arthur Melo està preparat per a dir sí al València CF. El jugador brasiler vol jugar en Mestalla i treballar de la mà de Gattuso. La forma de jugar del club valencià ha convençut al jugador. A més, seria entrenat per una llegenda del futbol com és l’italià.

Per esta raó, el València està negociant amb la Juventus. Ara mateix, els dos clubs estan tractant d’acordar com serà el pagament del salari d’Arthur i quin es farà càrrec de cada part. Des del club tenen clar que no volen que les negociacions siguen molt llargues, perquè en cas de no poder firmar a Arthur, podrien perdre altres opcions de mercat.