Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València s’enfrontarà a l’Athletic Club en els quarts de final

Per Alex Alfaro · 20 Gener, 2023

El València ja coneix el seu rival de Copa del Rei i s’enfrontarà a l’Athletic Club en els quarts de final de la Copa del Rei que tindran lloc esta setmana. Si no hi ha cap canvi, el partit se celebrarà este pròxim dijous ja que el València juga el dilluns partit de lliga.

La realitat és que tots els equips que havien en el sorteig eren complicats i així s’ha demostrat. El València té per davant un rival que no posarà les coses gens senzilles i que tractarà d’eliminar als de Gattuso.

La Copa per al València significa una autèntica vàlvula d’escap després dels mals resultats de lliga. El partit de Copa de quarts de final ha aconseguit que l’afició es torne a il·lusionar amb tornar a una semifinal i per què no a una final.

I encara que Gattuso sap que la prioritat no pot ser la Copa, és una competició que des del club saben que no es poden deixar a un costat. A full en lliga i a full en Copa, eixa és la mentalitat amb la qual afronten la competició copera els homes de Gattuso.

El rival

El Athletic arriba en la huitena posició en lliga i s’ha classificat als quarts de final després d’eliminar a l’Espanyol

Factor camp

Finalment el partit serà en Mestalla, un fet fonamental