ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  Sin categoría  SOCIAL  

Anil: “Hi ha molts jugadors que volen vindre al VCF”

Per Miguel Fernández · 09 Septembre, 2020

Les declaracions d’Anil Murthy continuen arribant a València a través del filtre de Batzine, el portal valencianista que la propietat ha obert a Àsia. Aquesta vegada el president ha abordat l’immobilisme de la secretària tècnica en el mercat fitxatges, on està molt pròxima d’oficialitzar la sisena eixida amb la cessió de Piccini però que, de moment, no ha tancat cap fitxatge més d’un mes després d’iniciar-se el mercat. Anil ha destacat que “si aquest fóra un context normal” el millor seria tindre els nous futbolistes com més prompte millor. “No obstant això, amb la incertesa econòmica global, és important prendre les decisions correctes. Entenem a l’afició, però cal tindre paciència”, explica Murthy.

A més, Anil ha assegurat que tenen una llarga llista de jugadors “que volen vindre” al club de Mestalla. “En el mercat hi ha molts futbolistes que volen vindre al València CF perquè continua sent un club molt atractiu. Depenent de les eixides, aquests nous futbolistes vindran cedits o comprats”, indica.

El president ha continuat presumint d’ixa política de pedrera de la qual tant fa gala Meriton, i ha assegurat que “tenim una plantilla molt bona amb l’ajuda de jugadors joves” i que treballaran amb paciència per a millorar-ho. “El mercat de fitxatges acaba el 5 d’octubre, i volem completar un equip competitiu del que l’afició es puga sentir orgullosa i satisfeta”, ha indicat. Finalment, Murthy també ha elogiat a Javi Gracia, del qual ha destacat “el seu treball de gestió de plantilla” en un context general tan difícil.