ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tyson Pérez, opció per a València Bàsquet

Per Jorge Olmos · 29 Septembre, 2020

València Bàsquet, tot i tindre tancada la plantilla, no lleva l’ull als moviments del mercat i a les possibles oportunitats que sorgisquen de cara a reforçar l’equip, sobretot amb vistes a futur.

Per això, segons informa Juan Carlos Villena a Las Provincias, si es concretara l’eixida del base andorrà Quino Colom a Casademont Saragossa, el conjunt taronja aniria a pel jugador de Morabanc Andorra, Tyson Pérez, qui ja va ser opció a l’estiu.

Quino Colom no compta per a Jaume Ponsarnau, qui ja va expressar al jugador que seria el jugador 14 de la plantilla. És un fet palpable, ja que el base internacional espanyol no ha disputat cap minut des de la tornada als terrenys de joc, ni tan sols en pretemporada.

D’altra banda, Tyson Pérez, de 24 anys i 2,02 metres d’alçada, és un ala-pivot dominicà que ja va estar a l’òrbita taronja en Agost i que afronta la seua segona temporada a la lliga Endesa. És un jugador de futur, que tindria complicat disputar molts minuts en la present campanya però que ja ha despertat l’interés de grans clubs a Europa i Nord-Amèrica.