Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Twitter demostra la força del valencianisme

Per Blanquinegres · 07 Abril, 2016

La dolenta situació esportiva del VCF porta al valencianisme a buscar l’ànim i recolzament entre el món valencianista que es congrega a les xarxes socials tan importants hui en dia.

La força d’estes va fer que en la vesprada d’ahir i durant tota la nit, la coneguda xarxa social del pardalet, Twitter, bullira a ple rendiment amb consignes que tracten de remuntar l’ànim d’una afició que ja es prepara amb diferents accions per a la vital cita de diumenge a les 16 h entre el VCF i el Sevilla.

EscudoVCF

Arran una proposta de Santiago Cañizares i la Curva Nord usant una imatge de l’escut del VCF, un bon número de usuaris de Twitter han fet servir esta imatge, poblant la xarxa social amb la mateixa imatge. A banda d’este gest, un allau d’etiquetes, ‘hastags’ van omplir l’àgora blanquinegre a Twitter convertint-se en eixos moments en tendència en la ciutat de València. #MestallaNuncaFalla, #ElVCFSiempreSeLevanta i #VCFNuncaCaminaráSolo.

 

Per començar a mostrar estes iniciatives i aprofitant la sessió a porta oberta de demà, Curva Nord i tots els aficionats que així ho desitgen es presentaran a l’entrenament matinal per traslladar el missatge de les xarxes socials cap al vestidor valencianista i deixar totes les possibles diferències fins el moment en que l’objectiu actual , el de la permanència, quede abastat.

curva vcfsev