La millor informació del ValènciaCF en valencià

TUTTOMERCATO: El València molt prop de tancar el seu tercer fitxatge
,

TUTTOMERCATO: El València molt prop de tancar el seu tercer fitxatge

COMPARTIR

El València es troba molt prop de tancar el que seria el seu tercer fitxatge. Es tracta de José Machin, futbolista del Monza tal com ha avançat el portal italià especialitzada en fitxatges Tutto Mercato.

José Machín juga actualment al Monza i l’acord es podria tancar amb una cessió amb opció a compra. Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, l’acord no es troba tancat segons han trasmitit fons del club, però l’entorn del futbolista espera que es tanque amb la fòrmula que vos hem contat. 

Seria el tercer fitxatge de la temporada, a la espera de que comencen a eixir futbolistes. Durant el dia de hui ha sigut inscrit Hugo Duro en la lliga, però ni Lino ni Samu Castillejo han pogut apareixer com a futbolistes del València en el perfil de La Liga perquè no hi ha espai en el FPF. 

El jugador de 25 anys, que ha destacat al Monza, va començar la seua formació en les categories inferiors del Màlaga arribant a coincidir amb Samu Castillejo com a company i amb Salva Ballesta com a entrenador. També es va formar en les files de la Roma i és internacional amb Guinea Equatorial.