+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Turquia continua apropant a Nani cap a València

Per Blanquinegres · 18 Juny, 2016

El VCF pareix emprenyat en tacar les ales d’atac de l’equip de la propera temporada 16/17. Després de deixar pràcticament encarrilada l’arribada de Filip Kostic via Stuttgart per a costat esquerre, el nom de Luis Carlos Almeida més conegut com a ‘Nani’ continua sonant en molta força per tal de reforçar la banda dreta blanquinegra, òrfena des de l’adéu de Sofiane Feghouli tal i com segueixen apuntat mitjans turcs com Fotospor.

Fa uns dies la premsa turca mostrava l’oferta de cinc milions d’euros presentada per el conjunt de Mestalla i que va ser rebutjada immediatament per Fenerbahçe. Hui l’interés continua present per el futbolista, ara present i concentrat junt a André Gomes en l’Europa de França, i ja es parla d’unes quantitats més properes a les pretensions marcades per Fenerbahçe, els huit milions d’euros que trencaria el vincle de l’ex del United amb els otomans per un contracte que arriba a la seua fi al 2018.

Tot i que el rendiment del portuguès ha vingut a menys des de que este abandonarà Anglaterra, el seu regrés a Portugal, concretament a l’Sporting de Portugal va valdre com a bitllet per marxar cap a la Super Lig de Turquia on esta temporada ha disputat 28 partits oficials amb huit gols i nou assistències. Mestalla podria servir per tal de recuperar la velocitat i el seu caràcter de cara al gol per al costat dret blanquinegre de Pako Ayestarán. Cal tindre molt en compte l’interés del mercat Premier.