ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tribuna Deportiva guanya el Premi Blanquinegres al millor programa de ràdio valencianista

Per Blanquinegres · 25 Octubre, 2023

Tribuna Deportiva ha guanyat el Premi Blanquinegres al millor programa de ràdio valencianista. Amb 4954 vots ha rebut el suport d’un sector important de l’afició “che” i es consolida com un programa referent en la graella radiofònica.

Amb més de 10 anys d’història, el programa liderat per Héctor Gómez i Esther Collado acumulen diàriament milers i milers de oients amb un model molt marcat de fer ràdio: “El periodisme encara té esperança si hi ha periodistes que creguen en ell i no en la publicitat. A més, valencianistes a mort”, és un dels lemes del programa.

De dilluns a divendres, de 15.00 a 17.00, Héctor Gómez se senta enfront del micròfon per a descriure la realitat valencianista, sense oblidar les retransmissions cada cap de setmana com un dels pocs mitjans de comunicació que aposta per viatjar a tots els estadis de primera divisió. L’equip de Tribuna Deportiva també està conformat pels periodistes Salva Gomis i Roberto Martín Macho.

Tribuna Deportiva es pot escoltar a través del 87.5 FM, mitjançant l’aplicació de Tribuna Deportiva i el canal de Twitch de @generaldepie. A més, sempre queda l’opció del podcast en Ivoox.