ACTUALITAT  

Tres valencianistes anirien amb la Selecció a l’Eurocopa segons la IA

Per Eva Tortajada · 29 Maig, 2024

Fa dos dies que coneixem quins seran els jugadors que representen a Espanya a l’Eurocopa aquest estiu. La llista de Luis de la Fuente no inclou cap jugador del València per al torneig a Alemanya, però la intel·ligència artificial determina que tres jugadors valencianistes haurien de formar part d’aquesta convocatòria.

La companyia Olocip ha recopilat dades de tots els futbolistes elegibles per De la Fuente i, segons la IA, Cristhian Mosquera, Pepelu i Hugo Duro haurien d’acompanyar a la Selecció en l’Eurocopa.

Els tres futbolistes han sigut crucials per al València durant aquesta temporada i han contribuït enormement als resultats de l’equip. Hugo Duro, per la seua part, ha completat la seua millor temporada a nivell personal amb 13 gols i 4 assistències. Per altra banda, Pepelu, des del mig del camp, ha contribuït amb 8 gols i una assistència entre lliga i copa i Mosquera ha sigut implacable a la defensa.

L’únic valencianista que sí que viatjarà a Alemanya per a l’Eurocopa serà Mamardashvili, l’heroi georgià que va influir enormement en la classificació del seu equip a l’europeu.

La convocatòria completa segons la intel·ligència artificial comptaria amb Valles, Remiro, Unai Simon, Eric García, Sergio Ramos, Unai Núñez, Pau Torres, Mosquera, Grimaldo, Cardona, Miguel Gutiérrez, Carvajal, Pedro Porro, Lucas Vázquez, Rodri, Zubimendi, Aleix García, Mikel Merino, Pedri, Marcos Llorente, Pepelu, Kirian Rodríguez, Hugo Duro, Guruzeta, Cristo González i Rafa Mujica.