ACTUALITAT  

Tres empresaris han estudiat presentar una oferta a Peter Lim

Per Alejandro Fernandez · 08 Maig, 2023

El club de Mestalla viu els pitjors moments de la seua història. La situació institucional amb Peter Lim prenent les decisions importants a milers de quilòmetres i una situació esportiva dramàtica amb l’equip lluitant per la salvació en la recta final de la temporada configuren una situació tràgica per al club i aficionats.

Una de les notícies que desitja el valencianisme és la venda de Peter Lim. Segons ha informat Pedro Morata en Ràdio Marca València, tres empresaris estudien presentar una oferta a Peter Lim per a comprar la totalitat de les seues accions del València i fer-se amb els serveis de l’entitat centenària.

Dels tres empresàries que estan estudiant presentar una oferta a Peter Lim, un d’ells, es tracta d’un fons d’inversió americà, que ha descartat efectuar l’operació després de comprovar que els números no li eixien. Els altres dos empresaris, que configuren les dos ofertes més importants, són propietaris de grans empreses i encara pretenen arribar a Mestalla. 

En els últims mesos han sonat diferents empresaris i grups d’inversió per a presentar una oferta interessant a Peter Lim, i que aquest venga, però no ha arribat a oficialitzar-se res. La versió des del club és clara, ningú ha presentat una oferta i Peter Lim no es planteja la venda.