La millor informació del ValènciaCF en valencià

Tres capitanes per a liderar al València Femení
,

Tres capitanes per a liderar al València Femení

COMPARTIR
El València Femení ja té a les seues tres capitanes per a la temporada 2021/22. A través de la seua pàgina web, el club ha fet oficial que l’equip entrenat per la debutant Andrea Esteban tindrà com a capitanes a Marta Carro, Berta Pujadas i Bea Beltrán.

Per tant, l’entrenadora valencianista ha volgut repetir el trio de capitanes que va tindre l’equip la temporada passada a la recerca de reforçar un projecte que va estar protagonitzat fa un any per una quantitat d’eixides molt considerable.

“El VCF Femení ja ha decidit les seues tres capitanes per a la temporada que està a punt de tirar a rodar. Les dirigides per Andrea Esteban s’han reafirmat en la decisió presa l’any passat i han tornat a triar a les mateixes tres capitanes per a la present campanya.

Marta Carro, amb el ‘5’ a l’esquena, és la primera capitana de l’equip. Berta Pujadas, amb el ‘2’, la segona i Bea Beltrán, amb el ‘3’, la tercera.

Les tres futbolistes seran la prolongació del cos tècnic sobre el verd i les representants de l’equip durant l’any futbolístic 21.22″.