Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tres baixes per problemes físics en l’entrenament del València

Per Alejandro Fernandez · 02 Gener, 2023

L’entrenador italià, Gennaro Gattuso ha comunicat en la roda de premsa prèvia al partit de Copa del Rei de demà dimarts contra La Nucia que tres jugadors no han pogut entrenar amb la resta de l’equip en l’entrenament matinal.

Els jugadors que no han pogut exercitar-se a les ordres de Gattuso són Dimitri Foluquier i Thierry Correia. El francés no ha pogut estar degut a un mal de gola i febre, i el portugués tampoc ha pogut entrenar per un dolor en la cama dreta, i són dubte per al partit de Copa. Correia va jugar els 90 minuts en l’últim partit de l’any i potser les molèsties que arrosega vinguen produïdes pel partit jugat davant el Vila-real.

Els futbolistes que no estaran disponibles per a la trobada enfront de La Nucia són Nico González, que estarà de baixa tres mesos, aproximadament, ja que ha de passar pel quiròfan per lafractura del cinqué metatarsià al partit contra el Vila-real, que va fer que es retirara del terreno de joc en el minut 79 per Hugo Guillamón. L’altre jugador és Jaume Domènech, lesionat des del 7 de setembre, que continua en el procès de recuperació a la Ciutat Esportiva.