+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla: Treball sense el premi dels 3 punts (1-1)

Per Blanquinegres · 26 Octubre, 2014

Al mig dia de hui l’Atlètic Balears visitava l’Antonio Puchades, com últim classificat Prompte eixiren a lluir les carències visitants. Als 2 primer el Mestalla ja va donar avisos sense massa esforç. Passaven els minuts i els de groc hui, els balears no trobaven arguments per frenar l’ímpetu blanquinegre hui, molt clavats a partit des d’el minut zero. Les arribades del filial valencianista s’acumulaven i el marcador anivellat es mantenia de manera incomprensible. De la mateix forma, incomprensiblement, a la mitja hora arribava el colp fred del partit. La primera i esporàdica arribada de l’Atlètic Balears es cobrava amb gol de Chando que apareixia per el primer pal per tal de fer estrenar el marcador amb el 0-1. El factor mala sort continuava als homes de Curro Torres que veien que malgrat totes les bones accions collides als primers 30  minuts, eren els balears qui donaven el primer colp damunt de la taula. Prop del descans van estar els illencs de fer els segon. Fins a tres ocasions va disposar el Balears per tal de pujar un gol és al seu compter. El Mestalla estava ferit de mort i el descans va ser el baló d’oxigen perfecte per tal de frenar a un Balears que ja tenia clara la recepta per batre al conjunt Ché.

Dit i fet, el descans va ser el revulsiu perfecte per tornar a tonificar les línies i eixir amb les mateixes intencions que fins el 0-1. 4 minuts de la represa, al 49, Fernando Cano tornava la igualtat al lluminós de l‘Antonio Puchades. El migcampista feia l’1-1 aprofitant la passada a l’espai i foradant la porteria visitant amb un xut ras. Amb la balança ja igualada, el partit, per part del Mestalla, va a tornar a cobrar vida. El Mestalla assetjava un i altra volta la meta rival balear com el martell la pedra. Nacho Gil, Fernando Cano i Alex López ho provaven contínuament. Tant damunt estava el Mestalla que a punt de pagar-ho car va estar. Leuko al 70 n o mesurava la distància i deixava a Ripoll soles mà a mà amb Alex, meta del Mestalla, que salvava els mobles enviant a servici de cantó. Passaven els minuts i el 90 anava apropant-se, malgrat el desgast físic el Mestalla dels peus dels seus relleus a la banqueta treia forces per continuar i acabar certificant la remuntada. Una remuntada que amb el 90 més afegit complit i el xiulit final del col·legiat, no va poder tancar-se. Al remat un punt amarg en un partit que si es tractarà de boxa hauria guanyat per punts el Mestalla davant el Balear que arribava com a últim classificat del grup 3er de la segona divisió B.

Després d’esta bac a casa, cal treballa per prepara la pròxima visita a un del grans de la categoria per història i nom. El Mestalla visitarà el Rico Pérez per enfrontar-se davant l’Hèrcules d’Alacant.