ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Transfermarkt actualitza els valors de la plantilla del València

Per Alex Alfaro · 26 Desembre, 2023

Transfermarkt és un dels portals més prestigiosos en el món del futbol. La seua informació no sols la utilitzen els aficionats i periodistes, si no que futbolistes, clubs i agents de futbolistes consulten les dades que es actuailitzen al minut i que tenen un marge d’error molt baix.

Un de les dades que ofereix la pàgina web és una valoració estimada del preu de cada jugador professional, fonamentada en qüestions subjectives i el dades objectives com poden ser les seues estadístiques. És per això que la xifra sempre és estimatòria i pot diverses molt ja que el valor d’un futbolista no és una altra cosa que el preu que està disposat a pagar algú per ell, i fins que no es produïsca la venda no es pot saber amb exactitud.

En l’actualització que es va dur a terme el passat 22 de desembre fins a un total de 10 futbolistes del València van modificar el seu valor i en aquest article l’analitzem.

Futbolistes que han baixat el seu valor

Cenk: És possiblement un dels jugadors que més ha defraudat el seu nivell. A pesar que el València va invertir 5 milions en ell executant l’opció de compra, ha baixat 2.5 milions el seu valor (de 5 milions a 2.5). El València busca cedir-ho en aquest mercat d’hivern

Guillamón: No ha tingut molt de protagonisme amb Baraja malgrat que va marcar el gol de l’empat contra el Barça a Mestalla. El seu valor ha baixat en 3 milions i ha passat de 9M a 6M.

Canós: Una altra decepció en la primera meitat de la temporada malgrat el seu gol contra el Rayo Vallecano. Cau 1,5 milions i se situa en un valor de 2,5M.

Yaremchuk: Molt poc protagonisme i cap incidència transcendent. De moment no ha donat ni un sol argument que justifique la seua arribada el penúltim dia de mercat. Cau un milió d’euros el seu valor i actualment, segons transfermarkt, té un valor de 3 milions.

Futbolistes que han augmentat el seu valor

Yarek: És el futbolista que més creix en aquesta última actualització de Transfermarkt. Ni més ni menys, el seu valor s’ha multiplicat per deu a causa de les seues participacions amb el primer equip. De 1M ha crescut fins als 10M.

Mosquera: Una altra de les grans problemes del València i que igual que el seu company de posició, el seu valor se situa en els 10 milions d’euros (de 2M a 10M).

Pablo Gozálbez: Les seues participacions en el primer equip li han servit per a créixer 400K fins als 0.8M

Hugo Duro: Al cap d’un any de sequera, Hugo Duro augmenta el seu valor en 3 milions. Actualment, segons transfermarkt, té un valor de 8 milions d’euros.

Fran Pérez: Mateix creixement que l’exjugador de Getafe. De tindre un valor de 5 milions creix fins als 8.

Pepelu: El València va pagar la seua clàusula al Llevant i va ser una gran decisió de Corona. Creix 4 milions i passa dels 8M als 12M.