ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rodrigo Moreno, la clau per a pagar a la plantilla

Per Miguel Fernández · 18 Agost, 2020

El nom de Rodrigo Moreno no és sospitós de no estar en els últims mercats al caient del traspàs. Després de la surrealista situació que es va viure amb l’Atlètic de Madrid el passat estiu, on Rodrigo va arribar a acomiadar-se dels seus companys a Paterna i va tornar per a entrenar l’endemà a les mateixes instal.lacions, el mes de gener va portar un altre espectacle amb l’FC Barcelona. El club català va arribar a demanar la seua cessió durant sis mesos, a més d’exigir el viatge del jugador a Barcelona per passar una revisió mèdica exhaustiva i conèixer l’estat del seu genoll.

Semblava que aquest mercat la situació podia ser una mica diferent, perquè amb l’eixida de pesos pesants amb fitxes altes com a Parejo o Coquelin el traspàs de Rodrigo no era una prioritat extrema, però el greu problema d’impagaments que pateix el club obliga a plantejar-se la seua marxa com una opció per a fer front als deutes que la propietat té amb la plantilla. Segons informa Las Provincias, Meriton creu que Rodrigo Moreno és el jugador pel qual poden percebre uns ingressos més elevats, a més d’eliminar una de les fitxes més altes de la plantilla. No obstant això, el pobre rendiment esportiu de l’equip aquesta última campanya i el mercat a la baixa de la majoria d’equips a causa del COVID-19 juguen en contra d’aquesta percepció. El valor del davanter està molt lluny dels 60 milions que demanava Peter Lim el passat estiu, i també dels quasi 50 milions que va estar disposat a depositar l’Atlètic de Madrid a través de variables. Per això, està per veure les ofertes que arriben a les oficines de Mestalla.

Els rumors apunten a l’interés de clubs de la Serie A i la Premier League, però de moment no ha arribat cap oferta en ferma al club. El traspàs més optimista podria situar les xifres en unes quantitats pròximes als 40 milions d’euros, però està per veure si aquestes aconseguiren seduir també a l’hispà-brasiler, que sempre ha reiterat que solament abandonaria el València per a marxar-se a un equip que provocara una progressió molt gran en la seua carrera esportiva.