ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim autoritza començar a planificar la següent temporada i Corona continuarà

Per Alejandro Fernandez · 29 Març, 2023

El València no està en la millor situació possible en la classificació i l’afició protesta contra la propietat a causa de la mala planificació continua a l’estiu. El club valencianista continuarà comptant per a la següent temporada amb l’actual director tècnic, Miguel Ángel Corona, per a la búsqueda de fitxatges que conformen la plantilla, segons ha informat Héctor Gómez en Golsmedia.

Peter Lim ha donat llum verda a la direcció esportiva perquè comence a planificar la plantilla de cara a la pròxima campanya, segons ha informat Héctor Gómez. L’última finestra de mercat, a l’hivern, el màxim accionista també va autoritzar que es buscaren jugadors, però no va signar a ningú.

El València tindrà al capdavant del projecte esportiu a un home que va manifestar que el club no necessitava un pivot perquè estaven Hugo Guillamón i Nico González. Amb la confirmació de Corona com a màxim responsable de la direcció esportiva del club, l’entitat dona per fet que no busca a un director esportiu, com sí que el va intentar en el passat.

La planificació dels jugadors de cara a la pròxima temporada és difícil en el moment actual de competició ja que el club es troba en descens i no se sap si el següent any l’equip disputarà la Primera Divisió, o la segona en el cas que no s’aconseguisca salvar la categoria.