La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cillessen, en la rampa d’eixida
,

Cillessen, en la rampa d’eixida

COMPARTIR

El València CF treballa a la concentració de Suïssa amb 4 porters del primer equip a l’espera de moviments que alleugeren el cost econòmic de la plantilla i amb una certesa, la de la titularitat de Mamardashvili. El georgià té molt d’avantatge després de quallar una bona temporada la campanya anterior i deixa 2 llocs per als 3 porters restants.


Com ja va avançar Blanquinegres el passat divendres 15, Cillessen ha demanat fermament eixir del club. L’holandés no contempla cap altra opció que no siga la d’eixir del club davant la més que probable suplència. No se sent important, vol jugar el mundial i per a això necessita jugar.


La del porter holandés és una de les operacions més rellevants des del punt de vist del Fair Play Financer, ja que amb un cost de 14 milions per temporada és el futbolista que més impacte té en el cost de la plantilla. Fonts oficials del club han confirmat la informació de Blanquinegres i han comunicat que s’està treballant per a buscar una eixida.


El València espera una oferta per a traure alguna quantitat de diners, però si no aplega també estudia donar-li la carta de llibertat, encara que aquesta és l’última opció. Tot indica que club i jugador estan destinats a entendre’s i que Cillessen no jugarà amb l’equip valencià aquesta campanya.


En aquest escenari, Cristian Rivero i Jaume Doménech competiran per gaudir de minuts a la porteria del València. Cristian Rivero està convençut de quedar-se i té la intenció de lluitar per ser el segon porter de l’equip davant aquesta oportunitat que se li ha presentat amb la més que probable eixida de Jasper Cillessen.

El valencià convenç a Gattuso, que ha dit que es queda. A més, està treballant a gran nivell i, fins i tot amb gastroenteritis, no s’ha perdut cap entrenament a la concentració de SaintGallen. Ha passat uns dies malalt, sense poder menjar pràcticament i alimentant-se a base de suero. I no ha parat d’entrenar ni ha baixat el nivell. Està convençut de què és la seua oportunitat i vol aprofitar-la.


Per la seua banda, Jaume Doménech, a qui li queda un any de contracte, segueix treballant al marge del grup amb unes molèsties al bessó i s’espera que a les pròximes setmanes s’incorpore al ritme dels seus companys.