ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF bloquejà la cessió de Rivero al Málaga CF

Per Miguel Fernández · 17 Septembre, 2020

La lesió de Cillessen va influir, de manera indirecta, en el futur de Cristian Rivero. El jove porter anava a marxar-se cedit per un any al Màlaga CF, conjunt de la Lliga Smartbank. L’interés del club andalús no era nou, perquè els contactes amb el VCF i amb l’entorn del futbolista s’havien produït setmanes enrere, sempre amb molt bona sintonia entre les tres parts. El Màlaga ja havia convençut al jugador que anava a ser un futbolista important en els seus plans, i estava a escassos punts de tancar un acord definitiu amb el club de Mestalla per a una cessió d’una temporada sense opció de compra i amb l’ajuda del VCF per costejar part del seu salari.

No obstant això, tal com informa Salva Folgado, el trencament fibril·lar de Cillessen la setmana passada va trastocar tots els plans establits. El València CF va trencar el principi d’acord que tenia amb el club andalús, davant la incertessa que té, ara mateix, en la porteria. Es més, tampoc es descarta que fins i tot puga arribar a ser el segon porter del València si marxara Cillessen i no arribara cap fixatge, escenari possible per les restriccions econòmiques imposades per Peter Lim.

Jasper Cillessen continua en el mercat, però la realitat indica que la seua lesió, que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc mínim un mes, fa que la seua marxa de Mestalla siga, ara per ara, molt complicada.