ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València coneixia quatre dies abans que l’autobús no accediria a l’estadi per l’Avinguda de Suècia

Per Alejandro Fernandez · 27 Febrer, 2023

Els aficionats del València van tornar a no poder realitzar la rebuda a l’equip dissabte passat en la prèvia al partit contra la Reial Societat. Des del club han apuntat en els últims dies que es tracta d’una decisió de les autoritats per decisió pròpia per la seguretat de la gent.

El club sabia des del dimecres per les autoritats que la rebuda a l’equip no podia ser possible per l’Avinguda de Suècia i que en defecte es realitzaria per l’entrada de Joan Reglá, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva. Esta decisió la van prendre les autoritats per coneixement de les tres manifestacions que es van convocar abans del partit, i que només una va ser notificada.

La decisió de les autoritats per motius de seguretat per les manifestacions convocades abans del partit i en risc del que puga ocórrer per les aglomeracions de gent en l’Avinguda de Suècia. El València coneixia la decisió quatre dies abans del partit i no va entrar en negociacions ni va intentar en cap moment que hi haguera rebuda pels aficionats.

Els aficionats no van tardar a fer saber el seu malestar perquè ja són dos partits a Mestalla en els quals l’equip no entra per on l’afició espera, Athletic Club i Reial Societat. L’afició reclama solucions al club i a les autoritats policials perquè hi haja rebuda a la plantilla en el pròxim partit a Mestalla davant el CA Osasuna.