ACTUALITAT  SOCIAL  

Anil revela el pla de Meriton amb el Nou Mestalla

Per Miguel Fernández · 15 Agost, 2020

El president del València CF, Anil Murthy, també ha abordat en la carta difosa a través dels canals oficials del club la situació actual del Nou Mestalla. En primer lloc, Murthy ha destacat que tenien “tot llest perquè fóra realitat” una dècada després. “Teníem a ADU com a comprador i una estratègia de finançament pont, per a començar a construir al maig de 2020 i acabar-ho en 2022”, ha explicat.

No obstant això, encara que ha recalcat la magnitud empresarial de ADU i la capacitat de gestió de Deloitte, la consultora que ha estat tramitant tot el procés, Anil afirma que “ADU no va poder entregar les garanties a temps” i que, encara que van decidir donar-los més temps del previst, van decidir eliminar l’exclusivitat al febrer de 2020 davant la falta de respostes. Ara, afirma, estan treballant “amb altres actors importants per a comprar el Mestalla actual”.

El compliment del pla traçat per Meriton amb el Nou Mestalla, segons Anil Murthy, passa perquè es duguen a terme una sèrie de variables monetàries i estructurals. En primer lloc, vendre actius del club “per un mínim de 120 milions d’euros”, la qual cosa apunta directament al primer equip de l’entitat. En segon lloc, aconseguir finançament “per als 30 milions d’euros restants” dels 150 milions als quals ascendirà la construcció global de la nova casa de València CF. I, finalment, incrementar la capacitat de l’estadi a 65.000 espectadors i pujar el preu de les entrades i abonaments en un 15%.

Totes aquestes variables, segons Murthy, construeixen “un model sostenible per a un nou estadi”. Finalment, també s’ha referit a les pressions de les últimes setmanes procedents de l’administració pública valenciana, afirmant que “hem complit amb totes les nostres obligacions de pagament de més d’1 milió d’euros a l’any, en virtut de l´ATE” i que, a més, continuaran treballant amb la Generalitat i l’Ajuntament per a dur a terme aquest projecte.