ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’RFEF prepara el fitxatge de Mateu Alemany

Per Blanquinegres · 02 Juny, 2024

L’RFEF es troba des de fa setmanes immersa dins de la cerca activa d’un responsable de l’àrea esportiva. I segons ha informat Relevo, Pedro Rocha i el seu nucli treballen a proposar-li a Mateu Alemany que siga el nou cap esportiu de la RFEF, en un càrrec executiu circumscrit al purament futbolístic, una espècie de substitut d’Albert Luque, ex director de futbol, però amb més funcions i responsabilitat.

Alemany respondria directament davant Pedro Rocha, en una posició que ve a ser similar a la d’un CEO o vicepresident esportiu, en un moviment de consens i de professionalització per part del president. En altres paraules, un director general executiu, sobrevolant tota la part esportiva.

Alemany, que porta mesos a Palma atenent a tots els moviments del mercat i també estudiant anglés, assumiria un càrrec apassionant també en el mitjà i llarg termini amb el projecte Mundial 2030, set anys per davant del més atractius i estimulants i que li situarien en una posició de servei al futbol espanyol que sempre li ha seduït. No obstant això, l’exexecutiu del València sempre va anteposar la idea d’encapçalar la seua pròpia candidatura i fa setmanes no valorava la idea d’unir-se a la de Rocha.