La millor informació del ValènciaCF en valencià

Tots els detalls del fitxatge de Marcos André
,

Tots els detalls del fitxatge de Marcos André

COMPARTIR
Marcos André ja és jugador del València CF. Ahir el club de Mestalla va fer oficial el seu fitxatge fins a la temporada 2025-2026 i el futbolista brasiler entrenarà hui amb la resta dels seus companys amb l’objectiu d’estar llest davant la possibilitat de jugar demà contra l’Alavés si ix abans Kang In Lee.

L’operació s’ha tancat en els 8.5 milions d’euros, una xifra inferior als 10 milions que demanava el Valladolid des d’un primer moment. A més, el club val·lisoletà es guarda el 10% dels drets del jugador en una possible futura venda.

Després de 723 dies sense fitxar, el València CF ha decidit posar-li a Marcos André una clàusula de 100 milions d’euros, una xifra difícilment assumible en l’actualitat. Per tant, el club blinda a un futbolista pel qual Bordalás sospirava des de feia mesos.

A més, cal destacar que el brasiler ha ajudat molt per a tancar el seu fitxatge pel València CF, i va decidir baixar-se el sou a la meitat de les negociacions perquè tot acabara en un final feliç: guanyarà 1.7 milions bruts per temporada.