Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tots els detalls del contracte que tindrà Cenk Ózkacar

Per Alex Alfaro · 08 Juny, 2023

El València CF ha decidit exercir l’opció de compra que tenia sobre el central turc Cenk Özkacar. L’import de l’operació ascendeix als cinc milions d’euros, que sumen al mig milió que va pagar l’entitat de Mestalla l’Olympique de Lyon per portar-lo en qualitat de cedit la passada temporada.

Tal com va informar durant el dia d’ahir Tribuna Deportiva, al jugador ja se li va traslladar la decisió i com ara avança COPE, tindrà un contracte de quatre temporades. Es tracta de la primera decisió en matèria esportiva de Miguel Ángel Corona de cara al pròxim curs.

Abans de jugar al València CF, Cenk militava en l’O.Lyon, que es va gastar 1’5 milions d’euros per a signar-ho de la segona divisió turca. És a més internacional amb Turquia, encara que no va arribar a participar sobre la gespa en l’última aturada de seleccions. El seu fitxatge ha generat una certa controvèrsia ja que, malgrat haver mostrat una progressió interessant en el seu rendiment, la seua contractació pot suposar, al mateix temps, un xicotet tapó per a centrals de nivell en l’Acadèmia VCF (Mosquera, Facu, Yarek, Iranzo o Tárrega). A això cal afegir-li, les urgències en altres demarcacions on es podria haver destinat aqueixos diners.