ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El correu electrònic on el València rebutja una oferta de 120 milions d’euros

Per Alex Alfaro · 06 Febrer, 2023

El València travessa una gran crisi esportiva, econòmica i institucional. Per esta raó, el valencianisme s’ha manifestat en diverses ocasions per a demanar a Peter Lim que se’n vaja del club i venda les seues accions.  De fet, segons ha informat ha vingut informat el diari El Confidencial, els fons d’inversió nord-americans Apollo-Soiuz Global Management i Elliot s’han interessat en el València.

Eixe interés ha arribat més enllà i, Pablo Crespo, director general d’Apollo Global Management s’ha reunit en diverses ocasions a Lay Hoon, tal com va confirmar el propi club de Mestalla en l’última Junta d’Accionistes. Per la seua part, la presidenta del València ha sigut clara en la seua resposta, el club no està en venda. Un missatge repetit per activa i per pasiva.

Però els fons americans no soles estaven interessats en el club, sino que el seu principal interés eren les parcel·les de l’estadi situat en l’Avinguda Aragó.

Segons ha informat hui mateix el diari El Confidencial, el passat 9 de gener, un directiu molt proper a la figura de la presidenta del València, Lay Hoon Chan, va enviar un correu electrònic contestant a l’oferta presentada pel grup Apollo Global Management. En este mail, escrit en anglés, el directiu destijava bon any a Apollo i afirmava que el València no estava interessat en la proposta de compra de les parcel·les. És més, en la part final del correu quedava reflexat que fins a que l’Ajuntament del València no finalitzara el conveni, no procederien a la venda de les parcel·les del vell Mestalla. 

L’oferta per les parcel·les, segons informa este mateix mitjà de comunicació, era superior als 100 milions d’euros i es tractava d’una xifra propera als 120 milions.  A més, en els últims dies s’ha interessat en el club un fons de Luxemburgo però la resposta des del club ha sigut que no està en venda.