Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tots els detalls de l’oferiment de Coquelin al València

Per Blanquinegres · 09 Gener, 2023

El València busca amb desesperació una opció per a la posició del “6”. Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, Coquelin és una opció per al migcamp i ha sigut oferit al València en els últims dies.

El futbolista francés vol tornar a Mestalla i valoraria positivament la seua eixida del Vila-real al llarg d’este mercat. Un dels principals motius perquè es done això és que té una relació complicat amb Setién i existeix fricció dins del vestuari.

Des del València existeixen dubtes per les lesions que té de manera constant. Esta temporada ha jugat 12 partits de lliga però només 612 minuts i no és un dels fixos per al Vila-real. No és l’única opció en el mig del camp i és que el València valora molt seriosament una opció molt important de La Liga. 

Així ha sigut l’oferiment

El futbolista vol vindre a València i això és una realitat. Segons ha informat este mateix mitjà de comunicació, fa unes setmanes Coquelin va transmetre al seu agent, Michael Manuello, la seua voluntat de voler eixir de Vila-real, que li agradaria que el seu agent explorara el mercat i començara a tantejar opcions a la recerca d’alternatives de cara a aquest mercat d’hivern. No és la primera vegada que el jugador busca equip i és que fa uns mercats va estar prop de marxar-se l’Olympique de Marsella de Pablo Longoria.

En aquesta operació, Michael Manuello es va posar en contacte amb un intermediari i va ser este qui va contactar al València per a possar d’amunt de la taula que Coquelin està interessat a tornar a Mestalla. El València davant d’esta proposta va preguntar per les condicions en les quals podria eixir de Vila-real i l’entorn de Coquelin ha transmés que seria una opció que es podria parlar i que en cap cas el Vila-real es tancaria a este moviment. 

El club necessita reforços amb urgència i Coquelin és una opció seriosa, encara que no és gens senzilla que es puga resoldre en qüestió de dies. El principal problema és que a Gattuso li agradaria el reforç per a tindre’l “ahir”