Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

Sin categoría  

TOTS ELS DETALLS de les operacions de fitxatge obertes

Per Alex Alfaro · 19 Juliol, 2021

Després del fitxatge d’Alderete, el València es troba en punt mort. Sabedors que sense vendes no hi ha compres, i ara mateix sense cap oferta per cap jugador de la primera plantilla, poc marge de maniobra tenen des de la secretaria tècnica. És per això que repassem en quin punt es troben tots els futbolistes que han sonat recentment per al València C.F.

Jefferson Lerma

Van saltar les alarmes després que veren a Jefferson Lerma passejant per la ciutat de València. La realitat és que el club el vol, però no està disposat ha realitzar el fitxatge i només acceptaria la cessió. A més, Lerma estaria d’acord a arribar a València. En tot cas, el fitxatge rondaria els 15 milions d’euros, sent una xifra la qual el València no podria permetre’s en cap dels casos.

Arambarri

La prioritat del València és el fitxatge d’un “6”. No obstant això, no s’espera que es vaja a resoldre d’un moment a un altre. La situació és relativament similar a la de Lerma. Ara mateix es difícil, però tot pot canviar quan vagen passant els mesos i ni el Getafe ni el Bournemouth aconseguisquen donar eixida als seus respectius futbolistes. El València va posar sobre la taula l’opció d’un intercanvi de futbolistes, que tampoc va acontentar el club madrileny ja que en boques del president Ángel Torres, “tampoc tenen molt a oferir”. Bordalás demana cada dia el “6” i seria un autèntic fracàs no poder reforçar aquesta posició que ara mateix es troba òrfena.

Marcos André

L’última informació que es desprén des de l’entorn de Marcos André és que el futbolista està fent força a Valladolid per a eixir cedit o traspassat. Encara que com hem esmentat anteriorment, la prioritat és el número 6, i el segon punt en l’ordre del dia és la posició del 9.

Umar Sadiq

Un altre dels futbolistes ofensius pels quals el València ha tantejat les possibilitats. Segons compten des d’Almeria, l’oferta que ha trasllat el València és “ridícula”. Des d’andalusia ho taxen en una xifra pròxima als 15 milions d’euros. Malgrat aconseguir més de 20 dianes durant la temporada passada, els experts tenen dubtes de la seua adaptació a primera divisió.

Juan Iglesias

Després de la lesió de Piccini l’altre dia enfront del Vila-real, sembla que novament estarem davant una altra temporada en la qual el València haja de confiar en Correia com a única referència en el lateral dret. Això sempre que no es reforce amb un lateral. De moment el “no” del Getafe a l’oferta del València ha sigut categòric.

De moment no hi ha pressa al València

De moment no hi ha pressa al València C.F. No obstant això, cada vegada està més a prop l’inici de la Lliga, i per tant el tancament del mercat de fitxatges. Al club no li queda una altra opció que tindre paciència i buscar les millors oportunitats de mercat per a donar-li una plantilla competitiva a Bordalás.