ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Tots els detalls de les negociacions amb Braithwaite i Aleña

Per Alex Alfaro · 08 Juliol, 2021

El València li va demanar la cessió de Aleñá i Braithwaite al FC Barcelona fa al voltant de 3 setmanes. Des del principi van ser dues operacions complicades. No obstant això, el club no ha sigut capaç de convéncer a Aleñá perquè vinguera a la capital del Túria. Aleñá tenia molts dubtes del seu paper en l’equip, després que Bordalás el demanara la temporada passada i després no li donara suficient continuïtat. Amb Michel creu que tindrà oportunitats. És per això que Aleñá anirà a jugar la pròxima temporada al Getafe.

El fitxatge de Aleñá hauria encaixat en els plans econòmics del València. A més, era del grat de la secretària esportiva. El Barça estava conforme a dur a terme la renovació, sempre que el pogueren renovar un any més. A més, també es va posar sobre la taula la possibilitat de donar-li carta de llibertat si a canvi el València li entregava algun futbolista o canterà.

Fitxa massa elevada per Braithwaite

El València li ha fet saber al Barça que ja no està interessat en l’intercanvi de futbolistes, ja que considera que la fitxa de Braithway és massa elevada per a les possibilitats del club. A més, Braithway li ha dit al València que té millors oportunitats. D’aquesta manera, tot apunta que ni Braithway ni Aleñá arribaran a Mestalla.