Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tots els detalls de les entrades per a l’afició visitant contra el Vila-real

Per Alex Alfaro · 19 Desembre, 2022

Hi ha moltes ganes de futbol. El València torna a La Liga diumenge que ve contra el Vila-real després d’una llarga aturada mundialista. El partit se celebrarà en “La Ceràmica” després de la seua reforma gràcies als diners CVC. El València inagurarà el nou aspecte de l’estadi del Vila-real, encara que la informació que arriba des de Castelló és que les obres no estaran del tot acabades.

Durant les pròximes hores es plantarà la gespa i l’estadi estarà en perfectes condicions per a albergar el partit entre el València i el Vila-real. Estes reformes feien pensar que potser no hi hauria entrades per a la zona visitant. No obstant això, tal com ha informat Golsmedia, el Vila-real assegura que sí que hi haurà entrades per a la zona visitant i no sols això, sinó que amb la reforma s’ha millorat la visibilitat de la zona.

No obstant això, segons este mateix mitja de comunicació, no existeix un acord entre clubs com sí que ha ocorregut en anys anteriors. En l’última temporada, el Vila-real va cobrar 25 euros per a accedir a la zona i tot apunta al fet que enguany serà una mica més car. Des del Vila-real asseguren que s’han retirat els pals que restaven visibilitat i que ara la visió serà perfecta